Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 719

Feriehus nr. 719 Olpenitz, Tyskland

På Østersjøresorten Olpenitz finner du dette luksusferiehus med stort velvære- og fritidstilbud. Feriehusparken ved Østersjøen har en fin badebukt, en... Les mer

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 8 593,00

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Feriehus med boblebad til 10 personer ved Østersjøen

  På Østersjøresorten Olpenitz finner du dette luksusferiehus med stort velvære- og fritidstilbud. Feriehusparken ved Østersjøen har en fin badebukt, en havn og en lang promenade – perfekt for koselige spaserturer (området er fortsatt under konstruksjon). I tillegg finnes det utallige muligheter for strand- og vannsport ved den tyske Østersjøen, blant annet seiling og strandvolleyball.

  Feriehuset er moderne utstyrt og har soveplass til 10 personer. I tillegg er det plass til to husdyr, så du enkelt kan ta med hunden på ferie. Gangen fører til det lyse stue- og spiseområdet. Her kan alle gjestene sitte sammen. Spise- og kjøkkenområdet til det koselige feriehuset er utformet slik at man enkelt kan prate sammen mens maten tilberedes. Det store lukusferiehuset er egnet både for vennepar med barn, gruppereiser eller en stor vennegjeng.

  I stuen finner du en koselig peis og sofahjørne med kabel-/sattelitt-TV. Ved siden av stuen ligger det godt utstyrte aktivitetsrommet med en rekke spillemuligheter. Ha det litt gøy på ferien og vis barna hvor flinke dere er i bordfotball, bordtennis eller biljard. I tillegg kan dere spille PlayStation 4 eller ta en runde dart. Aktivitetsrommet har også en stilig bar med integrert kjøleskap – så forfriskningene er aldri langt unna. Fra stuen kommer du også ut på den store terrassen til feriehuset. Fyr opp grillen og ha en hyggelig grillkveld sammen. Slapp av i de fine terrassemøblene, len deg tilbake og pust inn den gode sjøluften.

  Det store soveområdet i feriehuset ved Østersjøen ligger ved siden av aktivitetsrommet. Her finner du tre rom som hvert har én behagelig dobbeltseng. Foreldre og par kan altså fortsatt sove i samme seng på ferien. Her ligger også det lille badet i feriehuset, med dusj og WC. I tillegg finnes det ett rom med to enkeltsenger like ved inngangen. Over gangen fra dette soverommet ligger feriehusets store bad. I tillegg til dusj og WC har dette badet boblebad og badstue, der man kan slappe av og kose seg i løpet av ferien. På hemsen i feriehuset er det enda to soveplasser, og disse er spesielt godt egnet for barn.

  Ferien blir garantert vellykket med dette feriehuset ved Østersjøen! Tilbring en velfortjent ferie på stranden eller bruk tiden på severdighetene i den nærliggende byen Kappeln. Bestill luksusferiehuset med aktivitetsrom hos oss nå.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 8 593,00
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.