Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 720

Feriehus nr. 720 Olpenitz, Tyskland

I Østersjøresorten Olpenitzen i nærheten av den sjarmerende småbyen Kappeln finner du dette flotte feriehuset (området er fortsatt under konstruksjon).... Les mer

18 Personer

3 Bad

7 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

242 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 18 777,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Feriehus med basseng og aktivitetsrom til 18 personer på den tyske Østersjøkysten.

  I Østersjøresorten Olpenitzen i nærheten av den sjarmerende småbyen Kappeln finner du dette flotte feriehuset (området er fortsatt under konstruksjon). I tillegg finnes det mange flotte muligheter for utflukter i nærheten. I tillegg til Kappeln, ligger f.eks. Tysklands minste by, Arnis, vikingmuseet Haithabu og familieparken Tolk-Schau ikke langt unna.

  Det store feriehuset har plass til opptil 18 gjester og to husdyr. Luksusferiehuset har to adskilte soveområder med ett bad hver, slik at dere også får litt privatliv hvis dere er to familier som ferierer sammen ved Østersjøen. Badene er utstyrt med dusj og WC. Det litt mindre soveområdet har ett dobbeltrom og to soverom med to enkeltsenger, og ligger direkte ved siden av inngangen til huset. Bak aktivitetsrommet til luksusferiehuset finner du det litt større soveområdet med ett dobbeltrom og tre rom med to enkeltsenger. Feriehuset har en hems med fire soveplasser til.

  I det moderne kjøkkenhjørnet med kjøkkenøy finner du to komfyrer, vasker og oppvaskmaskiner, slik at det blir lekende lett å kokkelere til 18 personer uten at det blir masse søl og oppvask etterpå. Alle får plass ved det lange spisebordet, og det er en fin utsikt over terrassen. Terrassen er møblert og delvis overbygget, slik at grillkvelden kan gjennomføres uansett vær. Den lyse stuen med et koselig sofahjørne, satellitt-TV og peis inviterer til koselige kvelder med film, småprat eller brettspill.

  Hvis dere er glade i spill, og hvis det skulle regne, har det godt utstyrte aktivitetsrommet mye å by på. Her finner du et biljard- og bordtennisbord, bordfotball, elektronisk dartskive og PlayStation 4. For at også tilskuerne skal komme i stemning, finnes det en bar med integrert kjøleskap, så en kald leskedrikk er alltid innen rekkevidde.

  Men høydepunktet i luksusferiehuset er velvære- og badeområdet. Det omfatter et basseng på 18 m² med romersk trapp og vannsklie samt en badstue og boblebad, slik at ferien blir full av både moro og velvære. I tillegg har velvære- og badeområdet også et bad med dusj og WC, som de to andre badene.

  De små kommer til å elske hagen når solen skinner. Hva med å lage til en brunsj på terrassen? Og mens barna leker, kan de voksne kose seg med de mange spesialitetene fra Østersjøregionen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 18 777,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.