Dette lekre huset med spa, nr. 722, med plass til 10 personer, ligger i Tyskland
Nyt varmen i boblebadet i luksushus nr. 722 i Tyskland
Nyt varmen i badstuen i luksushus nr. 722 til 10 personer
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 722
Det er plass til 10 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 722.
Luksushus nr. 722 har et flott oppholdsrom.
Oppholdsrom med plass til 10 i luksushus nr. 722.
Kjøkkenet i luksushus nr. 722 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 10 personer.
Et av de 4 soverommene i luksushus nr. 722 i Tyskland.
Noen av de 10 soveplassene i luksushus nr. 722 finnes på hems
Stranden nær luksushus nr. 722.
Den flotte stranden nær luksushus nr. 722 ved Tyskland.
Stranden nær luksushus nr. #house number# i Tyskland er ideell til gåturer.
Luksushus nr. 722 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 10 personer.
Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 722

Feriehus nr. 722 Olpenitz, Tyskland

Avventer evalueringer

Det er mange fordeler med å feriere på den tyske Østersjøkysten. Feriehuset befinner seg i Ostseeresort Olpenitz i nærheten av den pittoreske småbyen Kappeln, langs elven Schlei (området er fortsatt under konstruksjon). Der finner du mange interessante severdigheter og kulturarrangementer. Om våren kan du oppleve Sildedagene i Kappeln, og om sommeren arrangeres det en havnefest! Dette feriehuset står og venter på deg på Østersjøresorten Olpenitz – det er masse plass å boltre seg på, i tillegg til litt luksus. Feriehuset har... Les mer

Forventet forbruk

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 8 806,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Flott feriehus ved Østersjøen med badstue for 10 personer

  Det er mange fordeler med å feriere på den tyske Østersjøkysten. Feriehuset befinner seg i Ostseeresort Olpenitz i nærheten av den pittoreske småbyen Kappeln, langs elven Schlei (området er fortsatt under konstruksjon). Der finner du mange interessante severdigheter og kulturarrangementer. Om våren kan du oppleve Sildedagene i Kappeln, og om sommeren arrangeres det en havnefest! Dette feriehuset står og venter på deg på Østersjøresorten Olpenitz – det er masse plass å boltre seg på, i tillegg til litt luksus.

  Feriehuset har fire soverom og to soveplasser på hemsen. Spesielt barna liker å sove på hemsen, ettersom det gir dem et eget lite område der de kan ligge og snakke om alt som har skjedd i løpet av ferien! Foreldre og andre par kan innrette seg på et av de tre dobbeltrommene, som ligger rett ved siden av badet med dusj og WC. Til ungdommene passer det kanskje bedre med soverommet med to enkeltsenger, som ligger i andre enden av huset – så kan de høre på og prate om musikk og andre ting litt avskjermet fra resten. Der ligger det enda et bad, som inviterer til velvære. Her kan du slappe av i den varme badstuen og boblebadet.

  Når det er tid for frokost, kan alle møtes i det store stue- og spiseområdet. Kjøkken- og spisehjørnet er utformet slik at de som skal lage maten enkelt kan prate med resten av gjengen. Moderne kjøkkenapparater gjør matlatingen til en lek, og kaffemaskinen fyller huset med den deilige duften av nybrygget kaffe om morgenen. Stuen er direkte forbundet med spiseområdet – her kan dere prate, planlegge utflukter eller bare kose dere med en god film.

  Aktivitetsrommet i huset har mange spillmuligheter til alle og enhver. Dere kan for eksempel ta et slag biljard eller bordfotball, enten én mot én eller på lag, spille dart eller bruke PlayStation 4, hvis dere heller foretrekker digital moro. Aktivitetsrommet har også en bar med kjøleskap til forfriskende pauser mellom rundene. Her kan man slukke tørsten og gjøre seg klar til neste runde.

  Dere kan også velge å spise på den store terrassen, som er delvis overbygget. Her finner du alt du trenger til en god grillfest: grill og hagemøbler.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/helg fra
  kr 8 806,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.