Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 722

Feriehus nr. 722 Olpenitz, Tyskland

Det er mange fordeler med å feriere på den tyske Østersjøkysten. Feriehuset befinner seg i Ostseeresort Olpenitz i nærheten av... Les mer

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 8 593,00

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Flott feriehus ved Østersjøen med badstue for 10 personer

  Det er mange fordeler med å feriere på den tyske Østersjøkysten. Feriehuset befinner seg i Ostseeresort Olpenitz i nærheten av den pittoreske småbyen Kappeln, langs elven Schlei (området er fortsatt under konstruksjon). Der finner du mange interessante severdigheter og kulturarrangementer. Om våren kan du oppleve Sildedagene i Kappeln, og om sommeren arrangeres det en havnefest! Dette feriehuset står og venter på deg på Østersjøresorten Olpenitz – det er masse plass å boltre seg på, i tillegg til litt luksus.

  Feriehuset har fire soverom og to soveplasser på hemsen. Spesielt barna liker å sove på hemsen, ettersom det gir dem et eget lite område der de kan ligge og snakke om alt som har skjedd i løpet av ferien! Foreldre og andre par kan innrette seg på et av de tre dobbeltrommene, som ligger rett ved siden av badet med dusj og WC. Til ungdommene passer det kanskje bedre med soverommet med to enkeltsenger, som ligger i andre enden av huset – så kan de høre på og prate om musikk og andre ting litt avskjermet fra resten. Der ligger det enda et bad, som inviterer til velvære. Her kan du slappe av i den varme badstuen og boblebadet.

  Når det er tid for frokost, kan alle møtes i det store stue- og spiseområdet. Kjøkken- og spisehjørnet er utformet slik at de som skal lage maten enkelt kan prate med resten av gjengen. Moderne kjøkkenapparater gjør matlatingen til en lek, og kaffemaskinen fyller huset med den deilige duften av nybrygget kaffe om morgenen. Stuen er direkte forbundet med spiseområdet – her kan dere prate, planlegge utflukter eller bare kose dere med en god film.

  Aktivitetsrommet i huset har mange spillmuligheter til alle og enhver. Dere kan for eksempel ta et slag biljard eller bordfotball, enten én mot én eller på lag, spille dart eller bruke PlayStation 4, hvis dere heller foretrekker digital moro. Aktivitetsrommet har også en bar med kjøleskap til forfriskende pauser mellom rundene. Her kan man slukke tørsten og gjøre seg klar til neste runde.

  Dere kan også velge å spise på den store terrassen, som er delvis overbygget. Her finner du alt du trenger til en god grillfest: grill og hagemøbler.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 8 593,00
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.