Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 723

Feriehus nr. 723 Olpenitz, Tyskland

Finnes det noe bedre enn å tilbringe ferien ved kysten og bare nyte sola og havet? Ostseeresort Olpenitz har lenge... Les mer

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 8 593,00

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Fantastisk feriehus med boblebad og badstue for 10 personer på Ostseeresort Olpenitz

  Finnes det noe bedre enn å tilbringe ferien ved kysten og bare nyte sola og havet? Ostseeresort Olpenitz har lenge vært blant de beste reisemålene for badeferier ved havet i Tyskland (området er fortsatt under konstruksjon). Her finnes det mange feriehus spekket med aktivitetsmuligheter. Dere kan drive med vannsport og ta dere en båttur, eller kanskje ta en spasertur i det idylliske landskapet.

  Feriehuset er utstyrt med fasiliteter som gir enda mer velvære. I denne kategorien finner du vårt feriehus til 10 personer på Ostseeresort Olpenitz. Det er også lov å ta med to husdyr, så du kan enkelt ta med hunden din på ferie. På Weidefelder Strand, som ligger sør i ferieområdet, finnes det en hundestrand der store og små hunder kan kose seg med sand og vann.

  Feriehuset på den tyske Østersjøkysten er perfekt for par eller familier som vil reise sammen. Huset har et soveområde med tre dobbeltrom og ett bad med dusj/WC. Til barna finnes det ett soverom med to enkeltsenger samt to soveplasser på hemsen. Det andre badet tilbyr velvære med boblebad og badstue, der du fint kan slappe av.

  I husets fellesområde kan alle tilbringe tid sammen. Om morgenen møtes man over frokost og kaffe i kjøkken- og spiseområdet. Ved siden av spisebordet står det en halv kjøkkenøy, slik at praten ikke trenger å stoppe selv om man lager mat.

  Stuen har et koselig sofahjørne, lenestoler og en vedovnen. Sofahjørnet har også en stor TV, så man kan slappe av med en filmkveld sammen. Høydepunktet er imidlertid aktivitetsrommet i huset. Ta plass ved baren og drikk noe godt før dere starter moroa. Dere kan spille dart, et slag biljard eller arrangere en liten turnering med bordfotball. Aktivitetsrommet har også en PlayStation 4 som dere kan bruke.

  Du kan trekke inn den friske luften ved Østersjøen på stranden eller ute på husets terrasse. Her står det bord, stoler og en grill. Ettersom terrassen er delvis overbygget, kan den brukes også når været ikke spiller helt på lag. Da blir det koselig grillparty i ferien, uansett vær. Bestill feriehuset ved havet på Ostseeresort Olpenitz i god tid, slik at det ikke blir opptatt!

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 8 593,00
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.