Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 724

Feriehus nr. 724 Olpenitz, Tyskland

Østersjøresorten Olpenitz har en egen badebukt med en fin sandstrand. Den lange promenaden inviterer til spaserturer med nydelig utsikt over... Les mer

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 8 593,00

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Vakkert feriehus i Olpenitz for ferien ved Østersjøen

  Østersjøresorten Olpenitz har en egen badebukt med en fin sandstrand. Den lange promenaden inviterer til spaserturer med nydelig utsikt over havnen i Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon). Ved Østersjøen finnes det mange aktivitetstilbud, fra strandvolleyball til seiling. I feriehuset på Østersjøresorten er du garantert en variert ferie.

  Dette luksusferiehuset har plass til 10 personer, og man kan ta med to husdyr. Det store feriehuset er perfekt både for familier og vennegjenger. Det lyse stue- og spiseområdet har nok plass til at alle gjestene kan spise og kose seg sammen. I sofahjørnet finner du komfortable møbler og en flatskjerm med satellitt- og kabel-TV. I tillegg har stuen en koselig peis og lenestoler for kjølige dager. I spise- og kjøkkenområdet kan man la praten gå samtidig som man kokkelerer noe deilig til kvelds. Da kan dere snakke om planer for dagen, tilberede mat og dekke på bordet – alt på ett sted.

  Ved siden av stue- og spiseområdet ligger den delvis overbygde terrassen til feriehuset. På terrassen finner du både terrassemøbler og en grill til hyggelige kvelder utendørs. Ved siden av stuen ligger også aktivitetsrommet med mange artige spillmuligheter. Her kan dere slippe ut energien med bordfotball, bordtennis, biljard eller dart. De som ser på, kan ta plass på barkrakkene ved baren og heie på sin favoritt. Takket være køleskabet i aktivitetsrommet, er en forfriskende drink aldri langt unna. I feriehuset finnes det også en PlayStation 4 for de som foretrekker digital moro.

  Bak aktivitetsrommet finner du tre dobbeltrom og et bad med dusj og WC. Disse soveplassene er best egnet til foreldre og par. Det finnes enda et soverom med to enkeltsenger ved siden av gangen i feriehuset. På den motsatte siden av dette rommet finner du luksusferiehusets andre bad. Dette er mye større enn det første og har ikke bare dusj og WC, men også et deilig boblebad og en avslappende badstue. På feriehusets hems finnes det to ytterligere soveplasser, og barna liker seg spesielt godt her.

  Alle de flotte fasilitetene i luksusferiehuset garanterer god stemning både på solrike og mindre solrike dager. Sikre deg en fantastisk ferie ved å bestille dette fantastiske feriehuset ved Østersjøen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 8 593,00
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.