Det er plass til 10 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 725.
Dette lekre huset med spa, nr. 725, med plass til 10 personer, ligger i Tyskland
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 725
Luksushus nr. 725 til 10 personer tilbyr et stort aktivitetsrom med bl.a. biljard og dart
Luksushus nr. 725 har et flott oppholdsrom.
Oppholdsrom med plass til 10 i luksushus nr. 725.
Det er god plass til at 10 personer sitter sammen i feriehusets oppholdsrom under et besøk i luksushus 725 i Tyskland.
Kjøkkenet i luksushus nr. 725 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 10 personer.
Kjøkkenet i luksushus nr. 725 er godt innrettet.
Kjøkkenet i luksushus nr. 725 i Tyskland er godt innrettet.
Nyt varmen i badstuen i luksushus nr. 725 til 10 personer
Nyt varmen i boblebadet i luksushus nr. 725 i Tyskland
Et av badene i luksushus nr. 725
Et av de 4 soverommene i luksushus nr. 725 i Tyskland.
Noen av de 10 soveplassene i luksushus nr. 725 finnes på hems
Stranden nær luksushus nr. 725.
Den flotte stranden nær luksushus nr. 725 ved Tyskland.
Stranden nær luksushus nr. #house number# i Tyskland er ideell til gåturer.
Luksushus nr. 725 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 10 personer.
Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 725

Feriehus nr. 725 Olpenitz, Tyskland

(15)

Dette luksuriøse feriehuset ligger i Østersjøresorten Olpenitz, i nærheten av den lille byen Kappeln ved fjorden Slien. I feriehusanlegget finner du blant annet en vakker promenade, der du kan spasere og nyte solen eller bare titte på alle båtene ute på havet. Selvsagt kan du også ta en tur til sjøs – Olpenitz har nemlig en egen havn. Hvis du heller vil svømme og sole deg, finnes det en skjermet badebukt med sandstrand på Østersjøresorten Olpenitz (området er fortsatt under... Les mer

Forventet forbruk

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 8 806,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Feriehus i Olpenitz ved Østersjøen

  Dette luksuriøse feriehuset ligger i Østersjøresorten Olpenitz, i nærheten av den lille byen Kappeln ved fjorden Slien. I feriehusanlegget finner du blant annet en vakker promenade, der du kan spasere og nyte solen eller bare titte på alle båtene ute på havet. Selvsagt kan du også ta en tur til sjøs – Olpenitz har nemlig en egen havn. Hvis du heller vil svømme og sole deg, finnes det en skjermet badebukt med sandstrand på Østersjøresorten Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon).

  Unn deg luksusen du finner i vårt godt utstyrte feriehus. Slapp av i boblebadet eller svett ut stresset i badstuen på det store badet. Selvsagt finner du også dusj og WC her. På andre siden av inngangspartiet i feriehuset finner man det første soverommet, som er utstyrt med to enkeltsenger. Den tredje døren i gangen tar deg til det åpne spise- og stueområdet. Det stilige kjøkkenhjørnet med kjøkkenøy er perfekt hvis dere vil gå gjennom planene for dagen samtidig som dere tilbereder noe godt å spise. På det store spisebordet er det plass til 10 personer, slik at alle sammen kan nyte et velfortjent måltid sammen etter en lang feriedag.

  Ved siden av kjøkken- og spiseområdet ligger den lyse stuen. Her finner du et komfortabelt sofahjørne med stor TV. I tillegg har stuen en koselig peis, som man kan fyre opp på kjølige dager. Utgangen til terrassen finner du også i stuen. Den lange og delvis overbygde verandaen er utstyrt med hagemøbler og en grill, der dere kan tilberede fersk fisk direkte fra Østersjøen.

  Ved siden av stuen ligger også feriehusets aktivitetsrom, som er en sikker vinner både for barn og voksne. Her kan dere ha det gøy med bordfotball eller PlayStation 4. Eller hva med en runde dart, bordtennis eller biljard? Baren er ikke langt unna for en forfriskende pause. I køleskabet finner du alltid deilige kalde drikker.

  Bak aktivitetsrommet ligger det tre soverom til, i tillegg til et mindre bad med dusj og WC. Hvert av soverommene har en komfortabel dobbeltseng. I tillegg har feriehuset enda to soveplasser på hemsen, som er spesielt godt likt av barn og unge. Der har de nok plass til å leke og herje litt. Hvis du vil tilbringe ferien ved Østersjøen sammen med hunden din, er dette også mulig – du kan ta med opptil to husdyr til feriehuset.

  Overrask venner eller familie neste ferie med et ordentlig luksusferiehus! I vårt rikelig utstyrte feriehus med aktivitetsrom kommer du til å få en uforglemmelig ferie. Boblebadet og badstuen sørger for at du kan reise hjem avslappet og oppladet etter ferien i Olpenitz ved Østersjøen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/helg fra
  kr 8 806,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.