Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 725

Feriehus nr. 725 Olpenitz, Tyskland

Dette luksuriøse feriehuset ligger i Østersjøresorten Olpenitz, i nærheten av den lille byen Kappeln ved fjorden Slien. I feriehusanlegget finner... Les mer

10 Personer

2 Bad

4 Soverom

2 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

136 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 8 593,00

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Feriehus i Olpenitz ved Østersjøen

  Dette luksuriøse feriehuset ligger i Østersjøresorten Olpenitz, i nærheten av den lille byen Kappeln ved fjorden Slien. I feriehusanlegget finner du blant annet en vakker promenade, der du kan spasere og nyte solen eller bare titte på alle båtene ute på havet. Selvsagt kan du også ta en tur til sjøs – Olpenitz har nemlig en egen havn. Hvis du heller vil svømme og sole deg, finnes det en skjermet badebukt med sandstrand på Østersjøresorten Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon).

  Unn deg luksusen du finner i vårt godt utstyrte feriehus. Slapp av i boblebadet eller svett ut stresset i badstuen på det store badet. Selvsagt finner du også dusj og WC her. På andre siden av inngangspartiet i feriehuset finner man det første soverommet, som er utstyrt med to enkeltsenger. Den tredje døren i gangen tar deg til det åpne spise- og stueområdet. Det stilige kjøkkenhjørnet med kjøkkenøy er perfekt hvis dere vil gå gjennom planene for dagen samtidig som dere tilbereder noe godt å spise. På det store spisebordet er det plass til 10 personer, slik at alle sammen kan nyte et velfortjent måltid sammen etter en lang feriedag.

  Ved siden av kjøkken- og spiseområdet ligger den lyse stuen. Her finner du et komfortabelt sofahjørne med stor TV. I tillegg har stuen en koselig peis, som man kan fyre opp på kjølige dager. Utgangen til terrassen finner du også i stuen. Den lange og delvis overbygde verandaen er utstyrt med hagemøbler og en grill, der dere kan tilberede fersk fisk direkte fra Østersjøen.

  Ved siden av stuen ligger også feriehusets aktivitetsrom, som er en sikker vinner både for barn og voksne. Her kan dere ha det gøy med bordfotball eller PlayStation 4. Eller hva med en runde dart, bordtennis eller biljard? Baren er ikke langt unna for en forfriskende pause. I køleskabet finner du alltid deilige kalde drikker.

  Bak aktivitetsrommet ligger det tre soverom til, i tillegg til et mindre bad med dusj og WC. Hvert av soverommene har en komfortabel dobbeltseng. I tillegg har feriehuset enda to soveplasser på hemsen, som er spesielt godt likt av barn og unge. Der har de nok plass til å leke og herje litt. Hvis du vil tilbringe ferien ved Østersjøen sammen med hunden din, er dette også mulig – du kan ta med opptil to husdyr til feriehuset.

  Overrask venner eller familie neste ferie med et ordentlig luksusferiehus! I vårt rikelig utstyrte feriehus med aktivitetsrom kommer du til å få en uforglemmelig ferie. Boblebadet og badstuen sørger for at du kan reise hjem avslappet og oppladet etter ferien i Olpenitz ved Østersjøen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 8 593,00
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.