Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 731

Feriehus nr. 731 Olpenitz, Tyskland

Velkommen til dette luksuriøse feriehuset på feriestedet Olpenitz (delvis under konstruksjon) i det nordlige Tyskland. Utover gode handlemuligheter og en... Les mer

20 Personer

4 Bad

8 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

267 Areal

Tomtestørrelse

2020 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 20 454,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  12000 m til golf

  Stort feriehus med basseng – nr. 731 i Ostseeresort Olpenitz

  Velkommen til dette luksuriøse feriehuset på feriestedet Olpenitz (delvis under konstruksjon) i det nordlige Tyskland. Utover gode handlemuligheter og en nydelig strand kan Olpenitz by på en kort kjøretur til den sjarmerende byen Kappeln, som oser av liv og hygge.

  Dette flotte feriehuset kan romme 20 personer og har 8 dobbeltrom fordelt på 3 soveavdelinger – hver med sitt eget bad. De resterende 4 soveplassene er å finne på hemsen, som er mest beregnet på de yngre gjestene. Med denne praktiske romfordelingen er det lett å reise flere familier sammen.

  En hyggelig ferie henger som oftest sammen med mye moro. Det er man så å si garantert i det koselige aktivitetsrommet, der dere kan utfolde dere med bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Hvis du heller vil være tilskuer, er du sikret en god plass i den hyggelige baren, hvor du kan lage deg en kald forfriskning. I tillegg til konkurranseaktivitetene er det lagt opp til å nyte en god bok eller film i sofagruppen.

  Moroa fortsetter i bade- og velværeavdelingen, der det store bassenget innbyr til oppkvikkende svømming og festlige turer på den tilhørende vannsklien. Dessuten er svømmebassenget utstyrt med en romersk trapp som gjør det enkelt for alle å komme ned i vannet.
  Er du mer interessert i ro og velvære, finner du dette også i denne avdelingen. Avslapning står i fokus både i boblebadet og den varme badstuen.

  Feriehusets kjøkken- og fellesrom er det perfekte stedet å samle familien til et deilig måltid. Kjøkkenet er utstyrt med to komfyrer/stekeovner, to oppvaskmaskiner, to håndvasker og mye kjøle-/fryseplass, slik at det er mulig å tilberede store familiemiddager. Foruten det velutstyrte XL-kjøkkenet har huset et langt spisebord der alle gjestene kan samles for å spise. Hvis du ikke deltar i matlagingen, kan du slappe av i den koselige sofagruppen og nyte varmen fra vedovnen.

  Fra kjøkken- og fellesrommet er det direkte utgang til den delvis overbygde terrassen. Her kan du nyte et velsmakende måltid, lage mat på grillen eller leke med familiens firbeinte venner.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 20 454,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.