Ferie i hytte ved Tårup Strand

Besøk Tårup Strand og skap nye ferieopplevelser med et fantastisk sommerhus ved Tårup Strand. Ferien starter her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Ferie i hytta ved Tårup Strand

Utleie av feriehus nær Tårup Strand på Østfyn

På den østfynske kysten, ti kilometer sør for Nyborg, ligger Tårup Strand med utsikt over Storebælt og broen som forbinder Fyn og Sjælland. Feriehusområdet ligger i grønne naturomgivelser, og det er ikke langt til stranden som har Blått flagg-sertifisering. Stranden er barnevennlig med lavt og rolig vann, og den som vil bade i dypere vann, kan benytte badebroen.

Naturen rundt Tårup Strand er tilholdssted for de sjeldne klokkefroskene. De holder særlig til ved Klokkesøen, og på varme vårdager rett før sommeren for alvor gjør sitt inntog, kan dere høre den fine kvekkingen når dere går mot vannet gjennom skogen.

Den praktfulle naturen inviterer til lange gåturer. Det finnes flere merkede turstier i området rundt Tårup Strand. Et annet alternativ er å sette seg på sykkelen og sykle langs den lokale sykkelruten, nr. 50. Da kommer dere forbi den ene herregården etter den andre og mange av slottene som ligger på Østfyn. I slottshagene kan dere nyte en medbrakt matpakke og gi lårmusklene en tiltrengt pause.

Tårup Strand

Aktiviteter og severdigheter på Østfyn

For lystfiskere er området ved Tårup Strand perfekt. Her løper elven Kongshøj Å, hvor det er gode fiskemuligheter. I tillegg er strekningen fra Tårup Strand til Kajbjerg Skov perfekt for den som vil fiske fra kysten eller på havet.

Når man ferierer på Fyn, er det populært å besøke Egeskov Slot. Slottet har en av Danmarks vakreste hager, og her kan dere gå tur, leke i skogen eller se om dere kan finne frem i noen av hagens labyrinter. 

Det er bare 45 minutter til Odense, hvor den ene attraksjonen etter den andre venter på dere. Besøk de mange eksotiske dyrene i Odense Zoo, lær om Danmarks jernbanehistorie gjennom de interaktive utstillingene på Danmarks Jernbanemuseum, eller gå en tur i den gamle bydelen som huser H.C. Andersens barndomshjem.