Feriehus i Olpenitz

Besøk den fantastiske nordtyske feriebyen Olpenitz, som vil gi deg og familien mange fantastiske ferieminner.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 33 feriehus som passer til søket ditt.

Flott feriehus i Olpenitz

Store vakre feriehus på feriestedet Olpenitz ved Kappeln i Nordtyskland.

Det nyoppførte feriestedet Olpenitz danner det beste grunnlaget for en morsom og koselig ferie. Ferielandsbyen ligger i den tyske kommunen Kappeln i Sørslesvig og ved Finskebuktas flotte badestrand.

Området i Olpenitz er under utvikling og skal bli Nord-Europas største ferie- og seileresort med mange spennende aktiviteter, spisesteder og en fritidsbådhavn (området er fortsatt under konstruksjon).

Kun 10 km fra Olpenitz ligger den koselige tyske byen Kappeln. Her finner man ulike severdigheter, bl.a. møllen «Amanda», museumshavnen, fritidsbåthavnen, byens rådhus og St. Nicolai-kirken. I Kappeln kan man også shoppe eller nyte litt godt mat ved en av byens mange restauranter. Fra havnen kan man dra på utflukt både til Schlesvig og Schleimünde. Hver torsdag er det marked på «Deekelsen-Platz», og siste søndag i måneden er det fiskemarked ved havnen.

Olpenitz ligger like ved innseilingen til fjorden Schlei, som i dag er et kjent område for seilsport. Schlei er omtrent 42 km langt og slutter ved Schlesvig by. Området rundt Schlei er anerkjent som naturpark og preget av et blandet naturlandskap med bl.a. små bekker, dyrkede områder, små skoger, flotte strender, mindre og koselige bukter, steile skrenter ved kysten og mer.

Olpenitz