Sommerhusutleie Vorupør ved Nordsjøen

Skal du til Vorupør ved Nordsjøen? Vi sørger for å levere det perfekte feriehuset til ferien!

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 3 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Sjarmerende fiskerby ved Nordsjøen

Vorupør er en liten perle i Thy. Den unike bade- og fiskerbyen har en perfekt beliggenhet rett ved Nordsjøen.

I området finner du Danmarks første havbad, der man kan boltre seg i vannet uten å måtte bekymre seg for rev, understrømmer og kraftige bølger. Ved strandpromenaden er det bygd en stor strandterrasse, og her kan man nyte både flott utsikt og herlige, lokale delikatesser. Den flotte, brede sandstranden er omgitt av vakre sanddyner.

Området er perfekt for fisking, både langs kysten og fra moloen. Er du heldig, får du kanskje en makrell, havabbor eller flyndre på kroken. Mulighetene for god fangst er størst om morgenen og kvelden. Om vinteren er det også mye torsk i området.

Thy nasjonalpark kan friste med storslåtte naturopplevelser, og de flotte omgivelsene innbyr til både turgåing, sykling, vannsport og ridning. Kysten ved Vorupør tilhører området Cold Hawaii, der forholdene er perfekte for surfing og andre vannsportsaktiviteter. Området er kjent for å være et av de beste surfestedene i Nord-Europa. Og om du ikke driver med vannsport selv, er det en fascinerende opplevelse å se på våghalsene som gir seg i kast med de store bølgene.

I Vorupør og omegn finner du dessuten mange spennende attraksjoner for hele familien, blant annet Nordsø Akvariet, der man kan utforske både vanlige og sjeldne fiskearter, og Vorupør Museum, hvor man kan få innsikt i områdets lokale fiskerhistorie. I kjøreavstand fra husene ligger også Fårup Sommerland, som er populært blant lekelystne i alle aldre. Det finnes dessuten mange gode spisesteder både i Vorupør og nabobyene, og fersk fisk fra området er blant spesialitetene som serveres. Et annet populært sted om sommeren, er Ismejeriet Thy, der iselskere vil storkose seg.