Skåstrup Strand, Fyn og øyer

Velkommen til dette fantastiske luksushuset – et nybygget Skanlux feriehus kun ca. 800 meter fra Skåstrup Strand på Nordfyn. Sjøen... Les mer

30 Personer

5 Bad

12 Soverom

6 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

375 Areal

2500 Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 35 551,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Lekehems til barn
  Dart
  Bar
  Projektor og lerret
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Leketårn for barn
  Utegrill og hagemøbler
  Trampoline
  Basketballkurv
  Fottballmål
  Multibane
  Stik til elbil
  Elbillader

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt

  Her er feriehuset

  Avstander til

  800 m til stranden

  1500 m til shopping

  8000 m til restaurant

  7600 m til golf

  Luksuriøst feriehus til 30 pers. med utendørs flerbruksbane

  Velkommen til dette fantastiske luksushuset – et nybygget Skanlux feriehus kun ca. 800 meter fra Skåstrup Strand på Nordfyn. Sjøen ved stranden, som er tildelt Blått Flagg, er veldig stille og absolutt egnet for barnefamilier. Om sommeren kan man benytte bryggen, og spesielt om våren er det et flott område for vadfiske.

  Her kan du se en videopresentasjon av feriehuset.

  Husets samlingspunkt(er) er det store aktivitetsrommet og det velutstyrte kjøkkenet med allrom, som også fungerer som spisestue og oppholdsrom.

  Begge rom har behagelige sofagrupper hvor man kan kose seg rundt TV-en, lese en bok eller spille ett av de mange brettspillene. Aktivitetsrommet har bar med eget kjøleskap, og oppholdsrommet har vedovn til kaldere dager. Oppholdsrommet har i tillegg innebygget projektor, fastmontert lærret, tusjtavle og flippover. Dette gjør huset ideelt til firmaarrangementer og møter.

  Det store, flotte kjøkkenet har massevis av plass. Det er praktisk innredet med en ekstra stor induksjonskomfyr og har dobbelt opp av både kjøkkenvasker, kjøleskap, oppvaskmaskiner, ovner, kaffemaskiner m.m. Huset har i tillegg et stort fryseskap samt vaskemaskiner og tørketromler.

  I den ene fløyen av huset kan man både bade og svømme i det 23-kvadratmeter store svømmebassenget med vannsklie, romersk trapp og motstrømsanlegg. Ønsker man å slappe helt av, kan man nyte det deilige boblebadet eller badstuen.

  I aktivitetsrommet er det gode muligheter for å finne frem konkurransegenet. Her er det tilrettelagt for mange timers underholdning med biljard, bordtennis, dart, PlayStation 4 og bordfotball.

  Husets mange soveplasser er fordelt på fire soveavdelinger med hvert sitt tilhørende bad, og tre soverom med to senger. De resterende seks soveplassene er fordelt på husets to hemser.

  Den store, sørvestvendte terrassen gir mulighet for mange soltimer og hærlige kosestunder. Her er det massevis av sitteplasser, både i sofagrupper, ved spisebordet og på solsenger. Huset råder også over to kulegriller fra Weber med tilhørende utstyr.

  Utendørs er det ingen problem med å få opp pulsen!

  Som ett av de to første feriehusene i Danmark, kan vi nå tilby en stor flerbruksbane og lekeplass som er satt opp i midten av to tomter og dermed deles med naboferiehuset.

  Selskapet HAGS, som er ett av de ledende innefor bransjen, har designet og satt opp dette fantastiske området med sikkerheten i høysetet.

  Her er noe for enhver, alt fra huskestativ, lekeborger med rutsjebaner og klatrestativ til den store flerbruksbanen. Banen, som er lagt med kunstgress, kan brukes til både fotball, basketball, fotballtennis, volleyball og badminton.

  Mellom flerbruksbanen og lekeplassen finnes det flere bord og benker satt opp for piknik eller en forfriskning. I tillegg til dette området finnes det også en nedgravd trampoline i hagen.

  Feriehuset ligger ca. 10 minutters kjøring fra den gamle kommunen Bogense hvor man finner alt fra ulike matbutikker, apotek, bakeri, kafeer og restauranter til den koselige marinaen og havnefronten.

  Liker man golf, ligger H.C. Andersen Golfklubb kun noen få minutter utenfor Bogense, som i tillegg tilbyr «Pay-and-Play» på en begynnerbane for firmatreff og familiekos.

  Det er selvfølgelig gratis tråløst internett i huset.

  Elbiler kan lades opp via et sterkstrømsuttak og Tesla-lader foran hovedinngangen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Vikingemuseet Ladby
  Vikingemuseet Ladby
  På Vikingemuseet Ladby blir historien om vikingene fortalt fra et alternativt perspektiv, nemlig livet og døden. Med utgangspunkt i utgravningene...

  Giraffodring i Odense Zoo
  Odense Zoo
  I utkanten av Odense sentrum, like ved elven ved samme navn, ligger Odense Zoo. Hit kommer du også rett over...

  Das Naturama in Svendbord
  Naturama
  I Svendborg ligger det zoologiske museet og naturteatret Naturama, hvor dere kan oppleve tidligere og nåværende kjemper på nært hold...

  Missiler på Langelandsfortet
  Koldkrigsmuseet Langelandsfortet
  Selv den kalde krigen ligger allerede 25 år tilbake i tid. Langelandsfortet museum befatter seg med U-båter og minerydding fra...

  Hvalsafari i Middelfart
  Hvalsafari
  Bli med på hvalsafari og opplev en av verdens største nisebestander i Lillebæltsundet. Båtturen varer i omtrent to timer. Deretter...

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens hus
  I dette huset ble antageligvis den kjente dikteren og historiefortelleren Hans Christian Andersen født. Her er det også opprettet et...

  egeskov slot
  Egeskov Slot
  På øyen Fyn finner du det opprinnelig middelalderske Egeskov slott. Slottsmuseet omhandler naturligvis først og fremst selve slottet. Også interessant:...

  Den Fynske Landsby
  Under et besøk til Den Fynske Landsby reiser dere 200 år tilbake i tid, til et samfunn der mange av...

  Danmarks Jernbanemuseum i Odense
  Danmarks Jernbanemuseum
  Et steinkast unna hovedbanegården i Odense ligger Danmarks Jernbanemuseum. La dere imponere over de store lokomotivene, gå inn i kupeen...

  Gåtur over Lillebæltsbroen
  Gåtur over Lillebæltsbroen
  Skap minner for livet når dere krysser Den gamle Lillebæltsbro. Broen ligger 60 meter over vannoverflaten og har flott utsikt...

  Leiepris/uke fra
  kr 35 551,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.